I went to Martin because I had an inflamed and swollen knee joint that was painful and kept me from being active. However, I had a theory that the first signs of a (also painful) hallux problem which had occurred a year before might be connected to that. The way that Martin addressed the problems with his personalized treatment gave an immediate relieve in my feet and legs. It felt like I finally had learned how walk. 12 sessions later I not only have learned how to walk. My body has integrated how to move, exercise, breathe and live with ease. Both my knee and foot are pain free and I feel no restrictions. My posture has improved which makes me feel many years younger and that I can take on any challenge in life. During the 12 sessions I witnessed how the physical level of creating more space for the body to move also affected how I sense more space inside and outside my body (energy body). On a mental level the effect is that I take more space as a person and I am clearer in communicating my needs. I am more focused and mindful in my work and private life. Martin’s treatment made me grow as a person – and that I had not expected. I came to heal my knee, instead my whole body, mind and spirit is healing. I am grateful for Martins empathetic abilities, his holistic approach and his professional craftsmanship – and also for gift I have given to myself.

– Caitlin

Martin åstadkom på några behandlingar en synbar och kännbar förändring i min kropp och lindrade därmed besvär som jag dragits med i åratal. Tidigare har jag besökt allehanda olika terapeuter och testat flertalet behandlingsformer utan att ha kunnat konstatera något egentligt resultat. Martin har uppenbarligen en förståelse för sambanden mellan olika kompensatoriska problem som kan uppstå i kroppen och jag känner nu att jag har fått en bra uppsättning övningar att göra som fungerar för mig. För egen del upplevde jag att hans tillvägagångssätt åstadkom bättre resultat än motsvarande behandlingar t.ex. rolfing som jag också har erfarenhet av.

– David

Martin har lyckats med det som ingen läkare, naprapat eller sjukgymnast tidigare klarat av: att få ordning på min ständigt inflammerade och onda fot. Nu kan jag springa igen och det goda resultatet efter KMI-behandlingarna håller i sig. Förutom foten, eftersom Martin fokuserar på helheten, har hela kroppen fått sig en totalrenovering. Kroppshyddan känns lätt och som ung på nytt. Spänningar släpper och muskler, leder och skelett hittar tillbaka till sina naturliga positioner.

– Caroline

While doing my level 3 Anatomy in Motion course I had the pleasure of Martin work on my feet, which have been damaged by sports and accidents, and needed operations to get them to some form of good structural design.So it is not an easy task getting my aches and pains corrected to the point of having pain free walking..
Martin’s hands were amazing in achieving this freedom and he deserved a hug of immense proportions, which I gave him..
I highly recommend his skills and knowledge to anyone’s body

– Andrei

Hej Martin!
Vid första besöket hos dig, kändes det som jag var fast i en mycket gammal kropp. Med ständig värk,stelhet som bara tilltog och en kropp som var hoptryckt.
Vilken skillnad det var att gå ut från sista KMI behandlingen
När jag tittar mig i spegeln, ser en kropp som blivit rak och fått bra hållning, känner mig behagligt mjukare. Borta är de hemska utstående revbenen på framsidan(den här delen har jag många gånger dolt under badlakan när jag varit på stranden eller andra badinrättningar). Även värken har minska mycket. Det är imponerande att ha kunskapen och arbeta med kroppen som du gör, dessutom sprider du ett otroligt lugn.Jag rekommenderar dig varmt till alla andra som behöver liknande hjälp.
Tack för de behandlingar som jag hittills gått på hos dig.
Ps! Jag har blivit en centimeter längre

– Ann-marie

Hej Martin!
Skriver till dig angående behandlingen.
Det känns jättebra. Jag känner mej inte alls så stel
i axelpartiet och nacken, lyft upp högra sidan så höger
och vänster sida känns jämnare, lättare för att andas
det känns som om bröstpartiet är vidgat och axlarna
mera tillbaka dragna.
Hållningen känna bättre när jag går och står och
även på jobbet framför datorn.

– Eva

Jag har blivit behandlad av Martin efter en lång och svår smärtrehabilitering med mycket bra resultat. Jag har ett myofasciellt smärtsyndrom med ibland akuta besvär och med mycket av både fysiskt och psykiskt lidande. Efter att ha gått på behandling hos Martin ca 12 gånger, med positiv effekt direkt efter första behandlingen, har jag i dagsläget, jämfört med innan behandlingen, ett liv som går att beskrivas med ett ord, fantastiskt. Med Martins hjälp har min kroppskännedom blivit är bättre och min kroppshållning balanserad. Jag har ett stort förtroende för Martins kunskaper och vill verkligen varmt rekommendera honom. Jag hoppas på att hans unika professionella yrkeskunskaper får spridas och fler får m

– Biljana

Jag tänkte skriva ett par rader om de strukturella behandlingar jag fått av Martin. Jag har haft en del långvariga problem med stel nacke och rygg och hängig hållning efter kontorsarbete. Dessutom experimenterar jag med många olika aspekter av personlig utveckling, främst på det mentala planet, men det hänger absolut ihop med att ha en sund fysik och väl fungerande kropp. Efter första behandlingen kändes kroppen helt ok, men det mest påfallande var att min röst hade förändrats och blivit djupare och med större omfång uppåt också. Som tidigare sångare så har jag jobbat en del med övningar för avslappning och vidgning av bröst och bålstöd, och här verkade det ha just den effekten. Så alla sångare borde definitivt testa åtminstone en eller några behandlingar! Olika behandlingar fokuserar på olika delar av kroppen, t ex ben eller huvud/nacke, även om man alltid går igenom hela. Typiskt har jag haft en ny känsla i kroppen en eller två dagar efter en behandling som avtagit då kroppen vänjer sig vid det nya jämviktsläget, för det är en permanent strukturell förändring man vill åstadkomma. Det är lite svårt att komma ihåg hur det kändes i höstas men nu ett par månader efter sista behandlingen så kan jag säga att jag har en betydligt lättare känsla i nacke och rygg och tänker sällan på stelhet. Kroppen känns fri och fungerar bra helt enkelt och min hållning har nog blivit bättre. Det kanske låter lite luddigt, men ett mätbart resultat är i alla fall att min kroppslängd ökat från 179.5 till 180.5 cm, vilket tydligen inte är helt ovanligt. Slutsats: Rekommenderas!

– Kristian

God Morgon!
Det har ju gått några dagar (nästan en vecka) sen jag var hos dej på sista behandlingen. Känns jättebra har inte haft ont i foten, höften är helt återställd, och nacken känns mycket bättre,även ryggen är mycket mjukare. Är inte detta fantastiskt!!!!! Jag är jättenöjd, så nu är det ju upp till mej och förvalta det du hjälpte mej med, verktygen har jag ju.
Tack så här långt, denna behandlingsform kan jag djupt rekommendera!

– Nettan

Martins sätt att arbeta är i en klass helt för sig själv och jag kan inte rekommendera honom högt nog. Martin är en stor inspiration för mitt eget sätt att arbete som massör och han borde vara det självklara förstavalet för alla som vill ha behandlingar som ger bestående resultat. Hans förmåga att påverka muskler och vävnad är otrolig och efter senaste tillfället han behandlade mig kände jag mig väldigt mycket längre och friare.

– Mattias

Hej, Utan att ha några större problem, mer än stelhet och smärta i min vänstra höft, p g a för mycket stillasittande i mitt arbete, har jag nu gått 12 gånger hos Martin för behandling. Resultatet är förvånande. Hela kroppen har fått ett “lyft” och i synnerhet överkroppen har öppnats upp och känns inte alls så stel och “kompakt” som tidigare. Jag känner nästan ingen smärta alls i min höft, vilken funnits där i cirka 7 år. Martin är oerhört professionell och fokuserad under sina behandlingar. Han har också stor kunskap och ett holistiskt synsätt om kroppen. Själva behandlingen upplever jag som djupgående och därmed verkar även på lång sikt. Tilläggas skall att jag även blivit 1,5 cm längre efter behandlingen, vilket är ett mätbart bevis för det lyft jag nämnde tidigare.

Agneta

Tack Martin för ett professionellt bemötande, givande diskussioner ochen behandling som resulterar i kraftigt minskade smärtor, mindre smärtstillande och klart förbättrad rörlighet. Jag rekommenderar denna behandlingen i de varmaste ordalag jag kan!!

– Gunilla

Det har nu gått 4 månader sedan jag avslutade min behandling (12 ggr) hos Martin. Jag har under många, många år haft ont i rygg och nacke efter mycket statiskt och monotont arbete framför datorn men hittills har jag inte haft några besvär, vilket är fantastiskt. Jag har dessutom blivit mer medveten om många saker under behandlingarna som har hjälpt mig i min vardag.

Den största och viktigaste insikten handlar om stressens inverkan på min kropp. Insikten om att det inte spelar så stor roll vad man gör för behandlingar och hur mycket pengar man plöjer ner för att åtgärda symtomen om man inte gör något åt grundproblemet – det har varit den mest värdefulla insikten. Så tack Martin för att du har hjälpt mig förstå det!

Hållningen är en annan sak som jag genom behandlingen blivit väldigt medveten om, hur sitter jag, hur går/springer jag och hur står jag.  Jag är väldigt tacksam över den insikten och lite förundrad över hur möbler, allt från bilstolar till fåtöljer och kontorsstolar har gjorts så bekväma att vi inte kan sitta rätt i dem.

Andningen är ytterligare en viktig del – efter behandlingen andas jag vidare, djupare och lättare.

Rörligheten i kroppen jobbar jag hela tiden med i yogan och här märker jag framför allt i bröstkorg och överkropp att det känns lättare och att rörligheten är större.

Så för att summera det hela så är jag väldigt glad över att jag har fått behandlingar av Martin och framför allt glad över att jag har blivit mer medveten och inte har ont längre!Jag kan varmt rekommendera behandlingar om du har besvär.

– Anna

Hej Martin,
Jag fick en otrolig energiflash efter förra behandlingen – och den höll i sig till nu, mer än en vecka efteråt. Kroppen spritter och vill röra sig. Axeln är 80-90% bra nu och igår var jag för första gången sedan månader på gymmet och tränade. Jag är ledsen för att jag inte kan träna varje dag. Men jag vill inte skada mig genom att överdriva. Hållningen har föändrats helt, känner mig lättare. Jag joggar och tar långa promenader och kroppen bara flyter fram. Inga smärtor kvar alls.

Tack ska du ha !

– Sabine

Hej Martin. Måste tacka dig, för att Du fixat min värkande axel. Efter många års plågor och massa smärtstillande, är värken borta! Jag har inte tagit smärt eller inflamationsdämpande medel, sen 1:a behandlingen. Sover gott varje natt utan att vakna av värken. Jag som har provat precist allt. Du har “Förtrollade händer”. Tack!

– Regga